Strik Beats Agency

The Tiger Lovemachine

 

THE TIGER LOVEMACHINE 

Grunge

 

Website

Soundcloud

iTunes

Spotify

Deezer

Twitter

Facebook

YouTube

Deze rete strakke Grunge band staat garant voor een dampende rock’n roll show. Na de goed ontvangen debuut EP 'Little Swimmer' in 2014, volgden er vele optredens. Van de kleinste cafés, vetste festivals tot in een overvol Paradiso! Deden o.a. de support van: Therapy?, White Cowbell Oklahoma, Claw Boys Claw, New Adventures en meer leuke namen. In 2015 werden er 2 singles met clip uitgebracht, die allebei meer dan 100k beluisterd werden via Spotify!

5 mei 2018 is op het Bevrijdingsfestival Overijssel het (full) album 'Spree' gepresenteerd. The Tiger Lovemachine op zijn best, 12 grunge songs die uit een lopen van ingetogen, tot wild en catchy. De eerste single 'Round 'n Round' kwam tot nummer 3 in de IndieXL chart.

recencie album ‘Spree’ Rockportaal:

Zanger/gitarist Ido Stoter zingt nog steeds even sterk (en blijft vergelijkingen oproepen met Kurt Cobain) || we horen een geslepen en goed geoliede machine aan het werk op dit album || Alle nummers zijn door de band zelf geschreven en bruisen van energie || Het eind resultaat mag er zijn, dampende, stampende grunge met lekker in het gehoor liggende melodieën en stevig gitaarwerk || Twaalf nummers in een kleine 35 minuten, dat betekent korte, compacte nummers met een explosieve kern van energie. Deze nummers moet en wil je live horen! Grunge leeft als nooit tevoren!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

An Evening With Knives

 

AN EVENING WITH KNIVES

Post-metal / Post-rock / Stoner-doom

 

Website

Soundcloud

Spotify

Facebook

YouTube

-Where the wall of sound falls down into a sea of tranquility-

Na de wereldwijde release van debuutalbum 'Serrated' in een uitverkocht Area51 heeft An Evening With Knives uit Eindhoven rockcity in 2018 een vliegende start met shows in binnen en buitenland.

  
"Heftig, meeslepend en geen speld tussen te krijgen"
(Never Mind The Hype 9/10)
 
"Zo hoort goed doordachte post-metal te klinken"
(Aardschok, 80/100)
 
"Bakken sfeer, heerlijke opbouw en een sound als een wolkenkrabber"
(Rocktribune, 9/10)

The debut full length album ‘Serrated’ is released on January 26, 2018 on CD by Argonauta Records (Italy) and on vinyl by Lighttown Fidelity (NL).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Uhgah Wugah

 

UHGAH? WUGAH! 

Thrashcore

 

Website

Soundcloud

Facebook

YouTube

Uit Groningen komt het trio Uhgah? Wugah!, bestaande uit Martijn Wassenaar (gitaar en zang), Jurjen Kah (bas, achtergrondzang) en Reinee Huizinga (drums, achtergrondzang). De band deed o.a. het voorprogramma van Jello Biafra & the Guantánamo School of Medicine en dat deden ze kennelijk zo goed dat de lp's van de band nu worden aangeboden op de site van Biafra's platenlabel Alternative Tentacles.

Op de recent verschenen tweede lp 'The Lighter Side of Global Warming klinkt de band nog een tikkeltje harder dan op het titelloze debuut.

De muziek van Uhgah? Wugah! is snel, spijkerhard en venijnig. Een gemene cocktail van technische vaardigheid en groove, geserveerd in een no-nonsense houding.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Rebel Radio

REBEL RADIO

Garagerock  | Noise | Punk

 Facebook

Soundcloud

Youtube

 

 High energy garagerock uit Friesland. Deze wildebrassen smijten de riffs en melodieuze zangmelodieën om je oren.
WIJ DOEN WAT THE FUCK WIJ WILLEN! En dat is precies wat je hoort. 1 snoeiharde strakke drummer, 1 rondkende luide bassist, 1 smerige giftige pokerakkoorden spelende gitarist en 2 stemmen die je ziel beroeren.
1 ding is zeker, geen concessies, deze dudes rocken HARD, rule the stage en slopen hem. Bloed, zweet en tranen....DIT IS ECHT!
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 De Alliantie

DE ALLIANTIE

Hip Hop

 

Website

Soundcloud

Facebook

Youtube

Spotify

Twitter 

De Alliantie staat garant voor een show die gewaardeerd wordt door jong en oud, waarbij het ondanks dat het podium slechts gevuld is met twee MC's en een DJ, lijkt alsof het podium bomvol staat. Gekleed in hun speciale Alliantie superman outfit zijn ze klaar om te rocken in alle zalen, van kleine cafeetjes, tot grote clubs.
17 februari 2018 is het nieuwe album 'Mooi Toch' uitgekomen, waar al de nodige aandacht van 3FM voor is geweest.
  • Meer dan 200 shows, en voorprogramma's van o.a. The Pharcyde, Jack Parow en Talib Kweli.
  
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 Delta Echoes

DELTA ECHOES

Garage Psych

Facebook

YouTube    

Uit de dampende moerassen en de drekkige klei van het oostelijke deel van Nederland komt een driekoppig collectief dat zich specialiseert in gruizige garage, doordrenkt van psychedelische echoes uit de roerige jaren zestig.

Gewapend met zompige fuzz sounds, pompende bas en vettige drumklappen gaat het drietal het publiek te lijf.

Denk aan texaanse psych, contemporary hippe combo's en Byrds-y jangles.

 

Turn on, tune in, maar vergeet je oordoppen vooral niet. 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

FLASHBANG

Alternative Punkrock

Facebook

YouTube  

Spotify  

Ze spelen alterntive Punkrock en ze komen uit vier kleine kutdorpjes in Westellingwerf: Flashbang. In hun stevige maar tegelijkertijd ook dynamische sound kun je veel verschillende invloeden terughoren; van Pearl Jam tot The Who en van Green Day tot Rage Against The Machine. Live vliegt het zweet je al snel om de oren; snel, strak & lekker hard.